Büntetőkkel maradtunk alul a Magyar Kupában

A látogatók mintha túlzottan is tisztelték volna a Magyar Kupában és a bajnokságban egyaránt háromgólos idegenbeli győzelemmel indító csapatunkat. Defenzíven játszottak, a saját térfelüket szinte el sem akarták hagyni, azt viszont remekül lezárták támadóink elől. A 40. perctől ráadásul tíz emberrel folytatták, mivel az ellenfele felé fejelő Darányit azonnali piros lappal jutalmazta a játékvezető. A második félidőt végig nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, hiszen kétszer komolyabban is megdolgoztattuk Borbély kapust, aki azonban a feladata magaslatán állt. A 90. perc leteltéig nem született gól, így a szabályok értelmében büntetők döntötték el a továbbjutást.

Az öt-öt rúgó közül Furka, illetve Nyúl hibázott, a hatodik sorozatban a csabaiak értékesítették a lehetőségüket Szabó Péter viszont elhibázta, így a vendégek ünnepelhettek.

Dévaványai SE–Jamina SE 0–0 – büntetőkkel 4:5
Dévaványa, 100 néző. Vezette: Mihálik Pál.
Piros lap: Darányi (40.).

Dévaványa: Szász – Bányai, Szabó P., Furka, Szabó E. (Papp D.) – Adamecz, Marton (Kovács B) – Kéki, Kovács F., Barna (Szalai) – Papp V. Játékos-edző: Kovács Gyula.

Jamina: Borbély – Dankó, Kerekes (Gál), Ulrich, Faragó – Bencsik Cs., Kardos – Szudár, Krizsán (Csjáki), Darányi – Leszkó (Nyúl). Edző: Pozsár Gábor.