Nagyon Nyár-Sport és angol tábor 2022

2022. augusztus 1-jén elrajtolt immáron IV. alkalommal a Nagyon Nyár-Sport és angol táborunk is. Az idei évben 35 gyermek részvételével zajlott, akik igazán kreatívak, aktívak és érdeklődőek voltak.  A hét színes, változatos programokban gazdag volt, jutott idő focira, angolra, jógára, kirándulásra, strandolásra sőt, még egy titkos projekten is dolgztunk együtt, melyet a táborzáró partin mutattunk be a nagyérdeműnek.

Az első napon a finom reggeli elfogyasztása után Kiss Helga angolozott a gyerekekkel, majd foci és jóga fogalálkozások közül választhattak a gyerekek érdeklődési körüknek megfelelően, ezt követően csobbantunk a strandon Nagy Ádámmal , elfogyasztottuk a finom ebédet, a titkos projektünkön dolgoztunk és uzsi előtt még belefért egy kis foci és torna is.

A második napon friss kakaós csiga várt minket Milánnál, és jöhetett az angolos kalandozás Helgával. Czebe Niki néni a hétfői erdei hangulat után kedden Harry Potteres mágiával varázsolta ismét el a csapat felét. Julcsi néni sem nem hagyott minket szárazon, Ádám és Kristóf meg aztán pláne nem, hiszen ismét csobbantunk a strandon. A spagettivel és a jégkrémmel kicsit visszapótoltuk az energiát, majd ismét a titkos projekten munkálkodtunk. Uzsonnára hot-dogoztunk, majd ismét újra rúgtuk a bőrt a pályán, amiben Laci bácsi is partner volt.
A harmadik napon a délelőtti programjaink a megszokottak szerint zajlottak, majd az ebéd elfogyasztása után beparkolt a buszunk, amit pillanatok alatt bevettünk, hiszen az úticélunk Szarvas volt. Megteintettuk a matuzsálemi Szárazmalmot, majd gyorsan lehűtöttük magunkat egy finom fagyival. A napot pedig a Cervinus Teátrum mozijában zártuk, ahol a DC Szuperállatok Ligáját néztük meg. A hazafelé tartó úton megpihentünk, majd erőre kapva pedig énekeltünk is.
A negyedik nap a finomságok és a kézműveskedés jegyében telt. A délelőtt ismét sok mozgással telt: jégvarázs témában zajlott a jóga, fociztunk, úsztunk és rengeteg finom falatot ettünk, melyet ezúton is köszönünk Tóth Gergő anyukájának a finom keksztekercset és mamájának a pogácsákat, Csala Editnek a perecet, Szitás Icinek a barackos sütit és Csordás Feri bácsi jégkrémeit.
Nagy öröm volt számunkra, hogy eljött hozzánk Ernyesné Vass Rózsike, aki kézműves foglalkozással varázsolta el a gyerkőcöket és Dékányné Kőszegi Pannikának a zsugorkázás rejtelmeit. Csodaszép alkotások készültek! A napot Laci bácsi hűsítő zuhanyparádéja dobte fel, a melegben nem sok kell a boldogsághoz, elég beindítani az öntözőrendszert!
Az utolsó naphoz érve egyszerre voltunk izgatottak a titkos projekt leleplezése miatt és egyszerre voltunk szomorúak is, hogy végéhez ért a táborunk, de igyekeztünk mindegy együtt töltött percet kihasználni! A nap legfontosabb részei a bemutató koreográfiára való készülődés, az elmaradhatatlan mozgásformáink és a záró délután beindítása volt.
A táborpólók átadásával megkezdődtek búcsúzás órái, mely az egyen szerelésben előadott fergeteges produkcióval indult, amely a titkos projekt név alatt rejtőzött. Reményeink szerint elnyerte tetszéseteket a remek koreográfia, nagy izgalommal készültek rá gyermekeitek! A szülőkkel, nagyszülőkkel elfogyasztott közös vacsora méltó folytatása volt az estének, lezárásként pedig a villanyfényes foci parádés családi programnak bizonyult, hiszen szép számmal vettetek részt rajta.
Köszönetnyilvánításaink sora csak bővült, hiszem ma is meglepett minket sok-sok finomsággal Ficzere Gabika, Elekné Emma néni, Laskai Ferenc, valamint Csala Editke! Szeretettel köszönjük!
Köszönjük továbbá mindannyiótoknak, akik bizalmat szavazva az egyesület csapatának, megtiszteltetek minket azzal, hogy gyermekeiteket ránk bíztátok, igyekeztünk ezt meghálálni!
Köszönet a Strand Büfé csapatának, hogy tartották velünk a tempót és minden igényünket kielégítették!
Köszönet segítőinknek, edzőknek, úszás és jóga oktatóknak, tanító néniknek egyaránt: Czebe Nikolett, Kiss Helga, Furka Júlia, Dékányné Kőszegi Anna, Nagy Ádám, Kertmegi Kristóf, Ernyesné Vass Róza, Németh Fanni, Sándor Hanna.
Diákmunkás és közösségi szolgálatos segítőinknek is köszönet, akik aktívan álltak elébe a teendők sokaságához: Csontos Nóra, Bakos Heidi, Galgóczi Kincső.
Öröm volt veletek minden perc! Köszönjük, hogy jöttetek!
Jövőre ismét szeretettel várunk benneteket: Laskainé Szandi és Szitás Laci