Nagyon Nyár 2020!

A Dévaványai Sportegyesület nyári programsorozatának harmadik táboros hete is véget ért, ahol a gyerekek angol, sport és kreatív foglalkozások keretében, Marton Anikó és Laskainé Kiss Alexandra táborvezetők irányításával táboroztak a Seres István Sporttelepen.

A lebonyolításban ismét aktív szerepet vállaltak a diákmunkások: Békési Dániel, Katona István, Kenéz Regina, Kónya Sára, Németh Fanni, Papp Dávid, Szarka Szabolcs, Takács Anna.

A tábor csütörtöki napján különleges élményben volt része a táborozóknak, hiszen a Levendula Virágműhely szervezésében Prohászka Béla mesterszakács látogatott el a Seres István Sporttelepre, és készítette el a részükre az aznapi ebédet.

A mesterszakács látogatását a Bimbo Pictures örökítette meg.

A tábor utolsó napját rövid kirándulással indítottuk, majd a délután folyamán került sor a záróbuli megtartására, ahol a táborozó gyerekek mini produkcióval lepték meg a szülőket, testvéreket.

A hét eseményeiről hamarosan további videós összeállítás várható!

A Dévaványai Sportegyesület ezúton köszöni meg a tábor lebonyolításában nyújtott segítségét Dévaványa Város Önkormányzatának, Dévaványa Felemelkedéséért Közalapítványának, Szitás Ilonának,  Nagy Alexandra Nikolettának, Szűcs Tibornak, Dévaványai Vadásztársaságnak, AGRICOLA Dévaványa Kft-nek, SKY-FOOD Kft-nek, Dévaványa Strandfürdőnek, Borsós Mónikának, Meizner Mariannak, Kiss Nórának, Nagy Ádámnak, Molnár Tündének, Giriczné Gyányi Máriának, Bakó Bernadettnek, Feketéné Hízó Gabriellának, Elek Lajosnénak, Kissné Varga Terézia, Tóth Imrének és családjának.

Irány a Nagyon Nyár 2021!