Győzelem Gyomaendrődön

Időjárás

Győzelem Gyomaendrődön

A mérkőzésre 16 fővel utazott el csapatunk ami eddig még nem fordult elő, így bízhattunk a jó eredményben is! Az összecsapást jól kezdtük egyből magunkhoz ragadtuk az irányítást. A 7. percben már gólt is ünnepelhetett csapatunk amikor is Papp Krisztián kapott jól labdát bal oldalt egy szép csellel becsapta védőjét aki csak szabálytalanul tudta szerelni a büntetőterületen belül. A jogos büntetőt Papp Viktor magabiztosan értékesítette 0-1!

A 18. percben Papp Viktor csinált két cselt majd a kapus mellet higgadtan lőtt a kapuba 0-2. A 60. percben szabadrúgás végeztek el a hazaiak kapunktól jó 25m-re a bal oldalvonal közeléből, a szabadrúgást nagy erővel a kapunk hosszú sarkában kötött ki 1-2.

A 62. percben a szép gólok között talán a legszebb volt amikor fiataljaink szinte egy érintővel vitték végig az akciót majd Marton Lajos a jobb összekötő közeléből a felső léc alá lőtt a hazai kapus ugyan bele ért,de védeni nem tudott.1-3 A 83. percben aztán Papp Krisztián is meglőtte a maga gólját amikor is elviharzott a bal oldalon több hazai védőt is lefutott majd kiszorított szögből a hosszú sarokba lőtt 1-4.

Összességében az egész mérkőzésen sokkal jobban játszott csapatunk mint ellenfelünk így kétség sem férhetett hozzá, hogy ki szerzi meg a 3 pontot. Az egyetlen kérdés talán az egész mérkőzésen az volt, hogy mekkora különbségű lesz a győzelmünk. Fiataljaink ezen a mérkőzésen kitettek magukért, remélhetőleg ez a hozzáállás kitart a következő hetekben is!