Időjárás

Vasárnap Szabadkígyósra látogatott utánpótlás csapatunk

Sajnos különböző okok miatt (megint)12 játékos „tudott” csak részt venni a mérkőzésen, ami nem utalt semmi jóra előzetesen. A mérkőzést nem kezdtük jól az 10. percben egy” lecsúszott gyengére sikeredett” balról kapunk elé lőtt szabadrúgást minden ványai játékos szemmel követett a hazaiak köszönték szépen és pár lépésről a kapunkba passzoltak1-0.

A 11. percben az egyre jobb formába lendülő Papp Viktor kapott jó indítást kilépett a védők között és higgadtan a kapuba lőtt 15m-ről 1-1. A 21. percben mi végeztünk el szögletett a hazaiak felszabadítottak az előre vágott labdát először kapusunk tisztázta a csatár elől, pechére a felszabadítása egy másik támadót talált el aki 40m-ről a hálóba emelt 2-1. A 29. percben a hazaiak bal szélsője Milek Bence( aki a mezőny legjobbja volt) két játékosunkat is becsapta az ötösön belül majd nagy erővel közelről a bal kapufa mellé a hálóba bombázott 3-1. 

A második félidőt jól kezdtük ,de a lehetőségeinkből nem tudtunk gólt elérni nem úgy a hazaiak akik először a 71. percben egy védelmi rövid zárlatot kihasználva, 4-1, majd a 73. egy újabb pontrúgásból szereztek gólt. A 78. percben bohózatba illő gólt is sikerült ajándékozni a hazai csapatnak amikor is védőnk szerelte a támadót,de mentése fejbe találta másik védőnket akiről egy másik csatár elé került a labda és gólt ért el belőle 6-1. 

Összességében az első félidőben kiegyenlített játék folyta a pályán,de felforgatott védelmünk hibáinak köszönhetően tetemes hátrányba került csapatunk. A második félidőben próbált csapatunk felállni a 2 gólos hátrányból,de a 4. hazai gól után a vendéglátók már egyértelmű (fizikai) fölényben játszottak és megérdemelten tartották otthon a 3 pontot.