Időjárás

Vasárnap Sarkadon vendégszerepelt utánpótlás csapatunk

A Sarkadi csapat hasonló erőt képvisel így kiegyenlített csatára volt kilátás. Sajnos csapatunkból különböző okok miatt hiányzott: Gál S.,Papp Á., Juhász P.,Purger F.,Nagy Z.,Gyebnár T.,Gubucz V.,Horváth B.,Debreczeni A., ebből is látszik, hogy jelentős volt a hiányzók névsora,ezért az elutazó 11 ember (akik közül 2 játékos sérülten vállalta a játékot) nehéz 90 percre számíthatott.

A mérkőzés első félidejében nem látszott hogy ,melyik csapatból hiányoznak 9.-én, mert 30 perc elteltével 2-0-ra vezettünk Papp Viktor gólerősségének köszönhetően. A félidő előtt szépítettek a hazaiak így 1-2 volt az állás. A második félidő nagyon rosszul kezdődött két óriási egyéni hiba után pár perc alatt megfordították a hazaiak az állást,majd még egy gólt szereztek a 71. percben így állás és a végeredmény 4-2-re változott.

Összességében elismerés illeti a megjelent 11 játékos játékát és hozzáállását. A mérkőzés első félidejében 2-0-nál volt még 2db 100%-os ziccerünk ami ki is maradt. Ahogy telt az idő a fizikálisan erősebb hazaiak egyre jobban átvették a játék irányítását, amit gólokra is váltottak. A második félidő alapján megérdemelten tartották otthon a 3 pontot a teljesen elfáradó játékosainkkal szemben.