Időjárás

Az U-19 csapatunk Szarvason vendég szerepelt

Újra egy élgárda következett a sorban. A mérkőzést nagyon rosszul kezdte a csapat a hazaiak kemény harcos stílusa nem feküdt játékosainknak aminek az első 15 percben 3 kapott gól lett az eredménye (egy ezekből büntetőből kezezés miatt) Csapatunk a 20. perc táján kezdett éledezni amit a csereként beálló Juhász Peti jelzett egy góllal. 3-1 A mérkőzés ezen szakaszában a hazai csapat fölé nőttünk sorra alakítottuk ki a helyzeteket amik sorra ki is maradtak.

A hazaiak csak kontrára játszottak amiket jól hatástalanítottunk. Sajnos több nagy helyzetet ebben a félidőben is kihagytunk. Papp Ákos a 68. percben összeszedte a második sárgáját így a kiállítás sorsára jutott. A 75. percben páros kiállítás sorsára jutott fiatal játékosunk Juhász Peti. az utolsó 10 percben aztán 8 mezőnyjátékossal és 2 sérült játékossal, a pályán már nem tudtuk a hazaiak kontráit hatástalanítani és pár perc alatt lőttek még 3 gólt így 6-1 lett a vége.

Összességében a hazaiak összeszokottabb csapatként, több felnőttből vissza játszó játékossal megérdemelten győztek. Az első 15 perc rövid zárlatát kivéve végig „partiban” voltunk a hazaiakkal, sőt.. ha nincsenek a kiállítások sokkal szorosabb lehetett(lett) volna a végeredmény.