Időjárás

Bronzérmesek a DSE futsalosai

A budafoki Fonyódi Antal Sportcsarnok adott otthont hétvégén az U15-ös futsal bajnokság négyes döntőjének, amelyen a Dévaványai SE fiataljai is érdekeltek voltak. Ugrai Csilla tanítványai az előző heti gyöngyösi területi döntőből a második helyen kvalifikálták magukat, így a nyugati első, ETO Futsal csapatával kellett megmérkőzniük a finálét érő helyért.

Maga a négyes döntő végül három együttes küzdelmét hozta, mivel a SZEOL SC nem érkezett meg, ennek megfelelően a másik ágról a Dunakeszi játék nélkül jutott az aranycsatába. A ványiak nagyot küzdöttek a végső győzelemre leginkább esélyesnek tartott győriekkel, de végül a képzettebb ellenfél felőrölte őket, így csak szépítésre futotta a meccs végén Tölcsér Rajmund révén. Persze a harmadik hely is megsüvegelendő teljesítmény, és már a döntőbe jutás ténye is óriási fegyverténynek minősül több futsal fellegvár előtt. A döntőben a győriek a Dunakeszit is legyőzték, ezzel beváltva a papírformát. A négyes döntő eredményei.

Elődöntők:

SZEOL SC–Dunakeszi Kinizsi FK 0–10 (játék nélkül),
ETO Futsal–Dévaványa 3–1.

3. helyért:
SZEOL SC–Dévaványa 0–10 (játék nélkül).

Döntő:
Dunakeszi–ETO Futsal 2–3.

Végeredmény:

1. ETO Futsal,
2. Dunakeszi,
3. Dévaványa,
4. SZEOL SC.

A dévaványai csapat névsora: Diós Benedek, Stranszki Zsolt, Nagy Zoltán, Tölcsér Rajmund, Kovács Bence, Kovács Zoltán, Papp Dávid, Juhász Péter László, Kató Benedek. Edző: Ugrai Csilla.