Időjárás

Büntetőkkel maradtunk alul a Magyar Kupában

A látogatók mintha túlzottan is tisztelték volna a Magyar Kupában és a bajnokságban egyaránt háromgólos idegenbeli győzelemmel indító csapatunkat. Defenzíven játszottak, a saját térfelüket szinte el sem akarták hagyni, azt viszont remekül lezárták támadóink elől. A 40. perctől ráadásul tíz emberrel folytatták, mivel az ellenfele felé fejelő Darányit azonnali piros lappal jutalmazta a játékvezető.

A második félidőt végig nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, hiszen kétszer komolyabban is megdolgoztattuk Borbély kapust, aki azonban a feladata magaslatán állt. A 90. perc leteltéig nem született gól, így a szabályok értelmében büntetők döntötték el a továbbjutást. Az öt-öt rúgó közül Furka, illetve Nyúl hibázott, a hatodik sorozatban a csabaiak értékesítették a lehetőségüket Szabó Péter viszont elhibázta, így a vendégek ünnepelhettek. 

Dévaványai SE–Jamina SE 0–0 – büntetőkkel 4:5
Dévaványa, 100 néző. Vezette: Mihálik Pál. 
Piros lap: Darányi (40.). 

Dévaványa: Szász – Bányai, Szabó P., Furka, Szabó E. (Papp D.) – Adamecz, Marton (Kovács B) – Kéki, Kovács F., Barna (Szalai) – Papp V. Játékos-edző: Kovács Gyula. 

Jamina: Borbély – Dankó, Kerekes (Gál), Ulrich, Faragó – Bencsik Cs., Kardos – Szudár, Krizsán (Csjáki), Darányi – Leszkó (Nyúl). Edző: Pozsár Gábor.

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
01/14 
bwd fwd