Vasárnap Szabadkígyós csapatával mérkőztünk meg

Időjárás

Vasárnap Szabadkígyós csapatával mérkőztünk meg

Az első 20 percben inkább a vendég csapat akarata érvényesült. A 23. percben a középen kilépő vendég támadó egyedül vezette a kapusunkra és nem is hibázta el a ziccert 0-1. A 42. percben a vendégek alakítottak ki egy ziccert,de Szász Dávid nagyot védett majd a kirúgás után Kéki Csabi került ziccerbe ő sem hibázott 1-1! A második félidő rosszul kezdődött a 48. percben egy kapunk elé lőtt labdába rosszul ért bele Adamecz Pisti a lábáról a kapunkba került a labda 1-2. 

 

A 68. percben egy balról belőtt labdára érkezett két támadónk is, majd a labda Ernyes Robi elé került aki nem is hibázott közelről nagy erővel a hálóba lőtt 2-2!

Az utolsó 15 percben minkét csapat nyílt támadó játékot játszott, először előttünk volt nagy helyzet ami kimaradt, majd pár percre rá a 87. percben a vendégek kontrázták meg csapatunkat, a vendég támadó a jobb összekötő helyén kilépett és nem is hibázott ziccerben 2-3.

Összességében egy jó iramú, és színvonalú meccsen,a jó erőkből álló vendég csapat ellen jó mérkőzést, játszott csapatunk ahol a döntetlen reálisabb lett volna. Sajnos a játékvezetés volt a mérkőzés leggyengébb "láncszeme"!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
01/10 
bwd fwd