Hatalmas hajrával győzelem Mezőhegyes ellen

Időjárás

Hatalmas hajrával győzelem Mezőhegyes ellen

Szombaton Mezőhegyes csapatát láttuk vendégül! A mérkőzést jól kezdte a vendég csapat, két nagy helyzetet is kihagytak az első 15 percben. A 16. percben aztán egy bal oldali sarokrúgást váltottak gólra amikor is teljesen egyedül fejelhetett a vendégek játékosa a hosszú oldalon 0-1. A félidő hátra lévő részében csapatunk mezőny fölényben játszott, de szinte semmi veszélyt nem jelentettünk a vendég kapu előtt.

A vendég csapat viszont "életveszélyesen kontrázott" amiből 3 ziccert alakítottak ki, de szerencsére Szász Dávid mindig a helyén volt ha már ő sem tudott segíteni akkor Fortuna sietett a segítségünkre. A második félidőt jól kezdtük egy jobb oldali beadás után a 46. percben Ernyes Robi egalizált fejjel. 1-1.

A 53. percben egy ártalmatlan szituációban az alapvonalunkon ütközött Somogyi Tomi a vendég támadóval, a játékvezető szerint büntetőt érdemelt az szituáció. A büntetőt értékesítették 1-2. Az 58. percben szintén az alapvonalon egy elveszett labda után mente a vendég támadó ekkor kapusunkkal ütközött, a játékvezető ezt is büntetőnek látta 1-3.

Az események ekkor felgyorsultak nagy nyomást gyakoroltunk a vendég csapatra akik arra lőtték kifelé a labdát ekkor amerre álltak. A 64. percben Kéki Csabi lépett ki a védők között és a jobb összekötő helyéről kilőtte a hosszú sarkot 2-3. A 67. percben 18m-re kaptunk szabadrúgást a vendég kaputól, Adamecz Pisti mesterien csavart a léc alá 3-3.

A 69. percben Barna Tomi kapott jó labdát jobboldalon védőjét lefutva kilőtte a kapu bal alsó sarkát. 4-3. A hátra lévő időben mindkét oldalon volt még 1-2 lehetőség,de az eredmény már nem változott. Összességében a szezon legrosszabb első félideje után a második félidőben jó %-ban használtuk ki a helyzeteinket, így megérdemelten tartottuk otthon a tartalékos vendég csapat ellen a 3 pontot.

1
2
3
4
5
6
1/6 
bwd fwd