Időjárás

Beszámoló a Kondoros elleni mérkőzésünkről

Szombaton Kondorosra látogatott csapatunk! A mérkőzést 1 nagy helyzettel kezdte a hazai csapat,de kapusunk a helyén volt. Majd a kezdeti megilletődöttség után Kéki Csabi került helyzetbe, pár perc múlva egy hazai lövés csattant a felső lécünkön. A 38. percben aztán kihagytuk a meccs helyzetét, fiatal támadónk Papp Viktor kapott egy kiugratás a védők vonalába, a labdát elhúzta a kapus mellett is az üres kapura gurítását, viszont egy vissza futó védő a gólvonalról kivágta.

Az ellentámadásból szinte meg is szerezte a vezetést a kondorosi csapat, egy távoli lövést védet kapusunk, mivel fogni nem tudta ki pattant róla a labda,a rutinos hazai csatár meg senkitől sem zavartatva a kipattantót közelről a hálónkba lőtte 1-0.

A második félidőben is bátran játszott csapatunk, de megismétlődött az első félidő forgató könyve, mert a 60. percben Ernyes Robi került ordító helyzetbe,de fejese kimaradt. A 64. percben egy hazai lövés a felső lécünkön csattant, a kipattanót megint a hazaiak "szedték össze" és közelről a hálónkba fejeltek 2-0.

Az utolsó 15 percben nyílt játék alakult ki helyzetekkel mindkét oldalon,de gólt a hazaiak szereztek újfent egy távoli lövés utáni kipattanót gyűjtöttek be és lőttek a kapunkba 3-0.

A 83. percben aztán megtört a jég, amikor is egy szép akciót akasztottak meg a hazaiak a büntető területen belül amiért járt a jogos büntető. A büntetőt Adamecz Pisti magabiztosan lőtte a hálóba 3-1.

Összességében egy jó iramú és színvonalú mérkőzésen helyt állt fiatal csapatunk ahol nem kevesebb mint 6 játékos volt 22 éven aluli ezen a mérkőzésen, ráadásul egy játékost kivéve mindenki helyi nevelésű volt. A két csapat közötti rutin volt a döntő a hazaik javára ezen a mérkőzésen. Az eredmény reálisnak mondható a bajnok aspiráns otthonában. A jövőre nézve mindenképpen bizalomra adhat okot ez a a 90 perc. Reméljük, hogy ezt a formát átmenteni csapatunk a következő mérkőzésekre is!