Időjárás

Vasárnap Vésztő csapata látogatott el ideiglenes otthonunkba

A mérkőzést nem kezdtük jól a vendégek sokkal aktívabbak voltak az első 20 percben mintha az öltözőben maradt volna csapatunk. A 25. percben bal oldalról adott be a vésztői játékos, gyengére sikerült beadást több játékosunk elvétette, a vendég játékos köszönte szépen és közelről az üres kapuba helyezett. 0-1. A kapott gól” felpörgette” csapatunkat ekkor már fölénybe játszottunk. A 38. percben újra Kéki Csabi húzta meg a jobb szélt és középre adását Ernyes Robi kapásból állítgatás nélkül a kapu közepébe lőtte 1-1. A második félidőt is jól kezdtük, több kecsegtető lehetőségünk is volt, de egy óra játék után büntetőhöz jutott a vendég csapat.

A büntetőt fiatal kapusunk szép mozdulattal védte. A kimaradt büntető megfogta a vendégeket, mi pedig sorra vezettük az akciókat. A 68. percben mi is büntetőhöz jutottunk rutinos játékosunk Adamecz Istvánt két szép csel után buktatták a büntető területen belül. A büntetőt Kéki Csabi végezte el, de a gyengén helyezett labdát kiütötte a vendég kapus, a kipattanó pont védőnk Marton Lajos elé pattant aki pár lépésről kotorta volna a kapuba,de buktatták, az esetről a játékvezető nem vett tudomást. A 78.

percben balról végezhettek el szabadrúgást a vésztőiek a kapunk elé lőtt labdára egy vendég játékos érkezett aki először fiatal játékosunkat Gubucz Viktort ellökte majd a kapunkba lőtt. Ezt az esetet sem észlelte a játékvezető a gólt megadta 1-2. Pár perc múlva Adamecz István került ajtó ablak helyzetbe, de a ziccert a kapusba lőtte. A vége előtt 2 perccel egy vésztői kapu előtt történő kavarodás után csatárunk Ernyes Robert elé került a labda aki 10m-ről lőtt volna,de a lövés pillanatába a védő elkaszálta, ennél az esetnél is néma maradt a játékvezető sípja.

Összességében nem játszott jól csapatunk az alacsony színvonalú és iramú mérkőzésen. A mezőnyben a vendégek kicsivel meggyőzőbbek voltak, a kidolgozott helyeteket nézve viszont nyernünk kellett volna, de újra csak a ziccerekig jutottunk, így mid három pontot elvitték a vendégek!A játékvezető nagyon gyengén vezette a mérkőzést, nem csak a mi kárunkra tévedett,de olyan mérkőzést befolyásoló hibákat vétett ami nagyban befolyásolta a végeredményt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
01/10 
bwd fwd