Csak egy pont a Körösladány ellen (Videó)

Időjárás

Csak egy pont a Körösladány ellen (Videó)

Vasárnap Körösladánnyal játszottunk „szomszédvári derbit”! A mérkőzést óvatosan kezdték a csapatok, apró lehetőségek adódtak mind két oldalt. A legnagyobb helyzet mégis előttünk adódott amikor is a 32. percben Kéki Csabi támadta le az ellenfél védőjét aki „lányos„ zavarában lyukat rúgott így csatárunk vihette a kapusra a labdát jobb oldalról, de a lövését a kapus nagy bravúrral ki védte lábbal. A 44. percben aztán felgyorsultak az események, amikor is Ernyes Robi húzta meg a jobb oldalon a vendég védő becsúszva próbálta szerelni csatárunkat, de a labda helyett lábat is talált, járt a jogos büntető, ráadásul a ladányi védőt kiállította a játékvezető második sárga lappal.

A büntetőt Kéki Csabi váltotta gólra 1-0. A második félidőben aztán a mezőny legjobbját csináltunk Borbély kapusból. Az 55.percben a ladányi támadó Papp Zsolt egy csel után a tizenhatoson belül feldobta magát és mindenki meglepetésére a játékvezető 11-est adott a ladányiaknak, a büntetőt Bakos Józsi végezte el, de a kapu közepébe tartó lövését Szász Dávid védte.

A vendég csapat bátor taktikával állt fel a létszám hiány ellenére is, próbált kezdeményezni. A ladányi csapat felállásának köszönhetően hátul többször fellazultak, ezért mi kedvünkre alakíthattuk ki a 100%-os helyzeteket amiket aztán mind ki is hagytunk. A 84. percben aztán jött a „fekete leves” egy baloldali támadás után Papp Zsolt talált a halónkba kiszorított helyzetből 1-1 A második félidő első és egyetlen egy kaput eltaláló lövésből gólt értek el a vendégek.

A 92. percben még megnyerhettük volna a mérkőzést de a Gubucz Viktor felső léc alá tartó lövését a vendég kapus kiütötte ezzel véget is ért a mérkőzés. Összességében egy nem túl magas színvonalú, de izgalmas találkozót láthattak a kilátogató nézők. Az első félidő kiegyenlített játéka után a második félidőben gólokkal kellett volna nyernünk a találkozót,de a jobbnál jobb helyzeteket is elpuskáztuk.

Dévaványai SE–Körösladány MSK 1–1 (1–0)
Gyomaendrőd, 220 néző
Vezette: Hanyecz Bence

Dévaványa: Szász – Szalai, Kálai, Barna, Ungi – Adamecz – Kéki, Marton, Somogyi – Tóth Mihály, Ernyes (Gubucz). Játékos-edző: Kovács Gyula.

Körösladány: Borbély – Juhász, Viczián, Nagy S., Kukla – Zsömbörgi M., Farkasinszki (Szalazsán) – Szarka (Kajó), Bakos (Molnár J.), Papp Zs. – Kormány (Budás). Edző: Somogyi János. Gólszerző: Kéki (44. – 11-esből), ill. Papp Zs. (84.). Kiállítva: Viczián (44.).

1
2
3
4
5
1/5 
bwd fwd


Videó: Keleten.hu