Időjárás

2017 első bajnoki mérkőzését Orosházán játszotta csapatunk

A mérkőzés műfüvön került lejátszásra, ennek megfelelően kifejezetten jó iramú volt a találkozó. A találkozót jól kezdtük bátran játszottunk, aminek meg is lett az eredménye, mert egy szép Barna Tomi, Ernyes Robi kombináció után máris 0-1 volt ide a 15. percben. A hazaiak még fel sem ocsúdhattak, már bent is volt a hálójukban a második gólunk, amikor is Kéki Csabi hagyott faképnél mindenkit a jobb oldalon majd a középen érkező Ernyes Robi belőtte a maga és csapatunk második gólját a 22. percben 0-2.

A harmadik gól is meg lehetett volna, amikor is egy szép egyérintős játék után Barna Tomi lépett ki a védők között ziccerben, de a lövése gyengére sikeredett.

Az első félidőben minden úgy sikerült ahogy mindenki remélte a mérkőzés előtt, kivéve a 42. percben amikor is labdát vesztettünk a kapunktól kb. 20m-re a hazai játékos meg köszönte szépen és nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba 1-2. A második félidőben a hazaiak mindent egy lapra felraktak és nagy nyomás alá helyezték kapunkat aminek a 50. percben egy bal oldali szöglet után lett meg az eredménye 2-2. 

A 2. kapott gól után kiegyenlítetté vált a játék, a 70. percben Kéki Csabi adott jó labdát a középen kilépő Ernyes Robinak akit védői lerántottak a büntető területen belül. A megítélt büntetőhöz a sértett állt oda, de lövését védte a hazai kapus. A 78. percben egy bal oldali beadás után hagytuk egyedül a hazai játékost aki senkitől sem zavartatva fejelt a kapunkba. 3-2 A 81. percben egy hazai játékost második sárga után kiállított a játékvezető!

A 87. percben a teljesen kitámadó csapatunkat eredményesen kontrázta meg a hazai csapat 4-2. Összességében csapatunkra rá sem lehetett ismerni az őszi teljesítmény után, mert nagyon jó játékkal rukkoltak ki a játékosok, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy nagyon jó játékerőt képviselő csapat otthonában reális esélyünk nyílt a mérkőzés megnyerésére. Erre a teljesítményre lehet építeni. Ezen a hétvégén a mérkőzés forduló pontjaiból mi jöttünk ki rosszul remélhetőleg a jövőben ez a tendencia is változni fog!