Időjárás

Beszámoló a Szabadkígyósi mérkőzésünkről

A mérkőzés előtt már sejteni lehetett, hogy nehéz 90 perc vár csapatunkra mert a pár hete csapatunkat sújtó sérüléshullám újabb áldozatokat szedett! Nem kevesebb mint 7 játékos nem állt Kovács Gy. edző rendelkezésre. A csapatból ráadásul 5 játékosnak munkából kellett vállalni a játékot. Sajnos a fent leírtak komoly hatással voltak a mérkőzés kimenetelére. A hazai csapat az első félidőben a viharos széltől támogatva 2 pontrúgással már a 6. percben két góllal vezetett.

A 22. percben még meg is ajándékoztuk a kígyósiakat egy góllal amikor a saját 16-osunk előtt oda passzoltuk a labdát ők köszönték szépen és belőtték a ziccert 3-0.

Ezzel el is dőlt a meccs a második félidőben már csak abban bízhattunk, hogy a szél támogatásával kicsit kozmetikázni tudunk az eredményen. A második félidőben a szél is alábbhagyott és a mi játék kedvünk is (az a kicsi)! Nem hogy kozmetikázni nem tudtunk még kaptunk 4 gólt így 7-0 lett a vége.

Összességében 6 perc alatt eldőlt a találkozó, a hazaiak végig nagy lelkesedéssel, akarattal játszva teljesen megérdemelten tartották otthon a 3 pontot. Csapatunkat néhány hete hihetetlen sérülés hullám sújtja aminek eredményeképpen minden meccsen 4-5 helyen változott a csapat összeállítása ezt nálunk erősebb csapatok sem bírnák el.

Azt viszont elgondolkoztató, hogy a sérülések miatt most a csapatba kerülő játékosok miért nem érezték át jobban annak lehetőségét, hogy most bizonyíthatnának?? Mindent egybevéve, számunkra rendkívül jól jött a szezon vége, tavasszal a sérültekkel kiegészülve reméljük ott folytatja csapatunk ahol a bajnokság közepén tartott!

Fotó: Papp Sándor