Időjárás

Beszámoló a Szeghalom elleni találkozónkról

A mérkőzés nagyon jól kezdődött mert egy gyors kontra után Adamecz Pisti passzolt a jobb oldalon érkező Gubucz Viktor elé aki közelről a kapu jobb oldalába belsőzött. (ez volt fiatal játékosunk élete első gólja a felnőtt csapatban)1-0. A félidő hátra levő részében egyre jobban beszorított bennünket a szeghalmi csapat.

A félidő közepétől már szinte „egy kapuztak” a vendégek nagy nyomást helyeztek a védelmünkre ami sajnos hibát is eredményezett a 36. percben a szeghalmi csatár a büntetőterületünkön belül csinált egy vissza cselt, a szereli igyekvő játékosunk Adamecz I. ütemet tévesztett a labda helyet a csatár lábát érte el előbb, járt a jogos büntető amit gólra is váltottak 1-1. 

A 42. percben egy bal oldali beadás után legalább 6 játékosunk között a lecsorgó labdát volt játékosunk Ernyes R. „szedte össze” leghamarabb és 12-13mről a kapunk bal alsó sarkába lőtt 1-2. A második félidőben csapatunk kicsit támadóbbá vált aminek már a 47. percben meg is lett az eredménye. A jobb oldalról Petneházi Sanyi adott be a beadás- ami lövés lett- kicsit megtréfálta a vendég kapus így csak üggyel-bajjal tudott védeni a labda egy védő elé került aki elől Gubucz Viktor „elkanalazta” a labdát a kaputól pát lépésre álló Adamecz Pisti pedig az üres kapuba lőtt 2-2.

Sajnos nem sokáig örülhettünk, mert az 52. percben egy jobb oldali vendég szögletet követően a szél most a mi kapusunkat tréfálta meg aki alá futott a labdának a szeghalmi játékosnak így csak az üres kapuba kellett fejelni a labdát pár lépésről 2-3. A mérkőzés ekkor viszont még teljesen nyílt volt, 2 labdánk is volt az egyenlítéshez először egy bal oldali szögletet követően Bakó Balázs érkezett jó ütemben a kapu elé és az ötösről teljesen egyedül lőhetett,de a középre tartó labdáját védte a kapus, pár perccel később Gubucz Viktor került nagy helyzetbe egy szép támadás után amikor is 20m-re állt a kaputól a kapus kifutott elé fiatal játékosunk az üres kapura emelt,de emelése célt tévesztett.

Pár percre rá megkaptuk a meccs „potyáját” ami el is döntötte a meccs sorsát mint később kiderült. A 75. percben egy veszélyes szeghalmi támadást „fülelt le” fiatal védőnk Marton Lajos majd felszabadítani szeretett volna,de felszabadítás helyett a pár méterre előtte álló másik védőnket lőtte telibe,” természetesen” az éppen ott álló szeghalmi csatár elé került a labda aki pár lépésről a kapunkba helyezett 2-4.

Az utolsó 15. percben „fejetlenül” mentünk előre futottunk az eredmény után,ami óriási területeket eredményezett a kapunk előtt, ezt pedig a rendkívül gyors szeghalmi csapat kíméletlenül ki is használta, és még 3 góllal terhelte meg a kapunkat így a vég 2-7 lett. Összességében egy jó iramú, és színvonalú mérkőzésen a 2-3-as állásnál kihagytunk két „meccs” labdát, amivel újra nyílt lehetett volna a mérkőzés, majd a 4. bekapott burleszk gól megpecsételte a sorsunkat

1
2
3
4
5
6
1/6 
bwd fwd