Időjárás

Döntetlen Mezőkovácsháza ellen (Videó)

Szombaton Mezőkovácsháza csapatát láttuk vendégül Körösladányban! A mérkőzés jól kezdődött a 3. percben 20m-ről középről végezhettünk el szabadrúgást a labda mögé Tusjak Gabi állt. A lövés a lábak alatt el ment és a kapu bal alsó sarkában kötött ki 1-0. A gól megnyugtatta csapatunkat talán túlzottan is,mert teljesen át adtuk a területet, viszont nagyon összeszedetten védekeztünk és kontrából 2 100%-os ziccert kialakítottunk ami sajnos ki is hagytunk.

A második félidőt ott folytattuk ahol az elsőt abba hagytuk annyi különbséggel, hogy a vendég csapat még jobban kinyílt ami azt eredményezte, hogy 3-4 100% ziccert újra kidolgoztunk, és ki is hagytunk, a vendégek viszont ebben a félidőben már egyre több veszélyt jelentettek főleg a nagydarab magas támadók felé ívelt labdák után. A 85. percben egy bal oldali vendég támadás után meg is szerezték az egyenlítő gólt ami ekkor már nagyon érett 1-1.

Az utolsó pár percre már örülnünk kellett a döntetlennek... Összességében egy alacsony iramú, közepes színvonalú mérkőzésen csak magunkat okolhatjuk az elvesztett 2 pontért, mert újra legalább 5 ziccert hagytunk ki kapussal szemben, addig amíg a helyzet kihasználásunk nem javul nagyon nehéz lesz ebben az osztályban pontokat szerezni!

Az összképhez hozzá tartozik, hogy így a szezon végére teljesen elfogytunk amire jó példa hogy a mérkőzés jelentős részében az U-19 csapat támadó sorával rohamoztunk a 16 éves Pap Krisztián, a 19 éves Gubucz Viktor, és a 18 éves Séllei Dominik személyében. Ez a folyamat természetesen üdvözítő, egyrészt, hogy vannak tehetséges ványai fiatalok akikre lehet számítani, másrészt a megye I-ben nem lehet nagy elvárásokat támasztani egyelőre, az ilyen fiatal játékosokkal szemben.

Videó: Keleten.hu