Időjárás

Beszámoló a Tótkomlós elleni találkozónkról

Szombaton Tótkomlós csapatát láttuk vendégül! A mérkőzés elejétől kezébe vette a kezdeményezést csapatunk, domináltuk a meccset és sorra alakítottuk ki a kisebb nagyobb helyzeteket, a 14. percben aztán meg is lett az eredménye az erőfeszítésnek Tusjak Gabi kapott labdát a bal szélen csinált két cselt befelé majd a kaputól kb. 17m-ről kilőtte a bal alsó sarkot.1-0.

A gól semmin sem változtatott lendületben maradtunk és folyamatosan alakítottuk ki a jobbnál jobb helyzeteket,de ezen a délután úgy látszott semmit sem tudunk berúgni. A félidőre jellemző hogy kapusunknak egyetlen egyszer kellett játékba avatkozni. A második félidő nem úgy kezdődött ahogy az első abba maradt a vendégek magukhoz ragadták a kezdeményezést és előrébb is merészkedtek, ennek eredménye volt hogy labda többet volt náluk,viszont csapatunk ekkor remekül kontrázott, ami két 100%-os ziccert eredményezett.

Sajnos érezhető volt, hogy a sok kihagyott helyzet meg fogja "bosszulni" magát és kapunk egy gólt. A 60. percben a vendégek kontráztak le bennünket a jobb oldalon futottak el majd középre adtak ahol a második hullámban érkező középpályás érkezett és a kapunk bal oldalába vágta a játékszert 1-1.

A kapott gól után kapkodó vált játékunk. a találkozón nyílt sisakos játék alakult ki ahol mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést. Szerencsére a 71. percben egy bal oldali szöglet után Bakó Balázs megszerezte a vezető gólunkat amikor is egy lecsorgó labdát közelről lőtt a kapuba. 2-1.

A meccs hátra levő részében a vendégek mindent egy lapra feltéve rohamoztak és igen közel álltak 2 alkalommal is az egyenlítéshez,de kimaradtak a lehetőségek. Összességében egy jó iramú, közepes színvonalú találkozón csapatunk megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot egy színpatikus fiatal csapattal szemben. A mérkőzésen a mezőnyben csapatunk újra jól játszott sokszor szemre is tetszetős játékot mutatott be,de a hetek óta fennálló problémánk a rossz helyzetkihasználás, miatt majdnem "kiénekelték a vendégek a szánkból a sajtot"

Most 1 hét pihenő következik (a szabadkígyósi mérkőzést a kígyósiak kérésére később játsszuk le), majd két hét múlva Mezőkovácsháza csapatát fogadjuk a körösladányi pályán. Az a meccs is fontos lesz csapatunk számára így reméljük, hogy a jó formánk kitart addig! Nem a mérkőzéshez tartozó információ, hogy a dévaványai sport pályán zajló munkálatokat a kivitelező befejezte, így előre láthatólag a következő nyáron labdarúgóink újra hazai pályán szerepelhetnek majd!!!

01
02
03
04
05
06
1/6 
bwd fwd