Vasárnap Mezőhegyesre látogatott csapatunk!

Időjárás

Vasárnap Mezőhegyesre látogatott csapatunk!

A mérkőzést kezdeményezőbben kezdte a hazai csapat, de az első helyzet előttünk adódott amit Werle Tibi elhibázott. Csapatunk 15 perc után kezdett megnyugodni és sokszor szemre is tetszetős rövid passzos játékot bemutatva, domináltuk a félidő hátra levő részét különösen a félidő utolsó 10 percébe rendeztünk nagy tűzijátékot a hazai kapu előtt.

A második félidőre szerkezetet váltott a hazai csapat amitől még támadóbb lett. Az első 15 percben még kiegyenlített csata folyt, majd kb. a 60. pertől kezdve kezdett felborulni a pálya, ekkor nagy nyomást helyeztek a kapunkra a mezőhegyesi játékosok ekkor képtelenek voltunk megtartani a labdát.

A 72. percben meg is lett az eredménye, a hazaiak erőfeszítésének amikor is egy jobb oldali akció után a középre tett labdát a mezőhegyesi csk. a jobb összekötő helyéről a rövid alsó sarokba lőtt, sajnos kapusunkat meglepte a lövéssel. 

1-0 Meglepő módon a bekapott gól után kicsit hátrébb húzódtak a hazaiak, csapatunk pedig kijjebb jött, aminek már a 76. percben meg is volt az eredménye egy szép bal oldali támadás után Ungi A. adott be középre ahol Somogyi T. érkezett a rövidre és a kapust is megelőzve közelről a hálóba kotorta a labdát.1-1.

A hátra lévő időben bár a hazaik mezőnyfölénybe játszottak,de a helyzeteket tekintve a mi kontráink is legalább annyi veszélyt jelentettek mint a mezőhegyesi helyzetek. Összességében egy közepes iramú meccsen fordulatos, jó színvonalú mérkőzést játszottak a csapatok vasárnap. 

A kialakult végeredmény a játék összképe alapján is reális, a vendégek többet domináltak ugyan a mérkőzés alatt, de a kialakított helyzeteket tekintve csapatunk rászolgált az egyik pontra. Csapatunk a "tragikus" Békéscsabai játék után hétről-hétre jobb játékot mutat aminek már pont is lett az eredménye. Bízzunk a hasonló jó játékban a jövőben is!