DSE - Szarvas mérkőzés összefoglaló

Időjárás

DSE - Szarvas mérkőzés összefoglaló

Vasárnap Szarvas csapatával játszottunk Körösladányban! A mérkőzést igen jól kezdtük már a 6. percben nagy ziccerben lépett ki Tusjak Gabi a jobb összekötő helyén,de a ziccerét a kapus védte. A mezőnyben kiegyenlített játék folyt, helyzet viszont csapatunk előtt adódott nem is kicsik, pár percen belül a cserekén beálló Gubucz Viktor 2 gólt is szerezhetett volna amikor is közelről nem sikerült a kapuba lőnie óriási helyzetek voltak!

A vendégek egyetlen helyzete szögletből volt amikor is majdnem gólt értek el a szarvasi támadó a 25. percben szabadon fejelhetett,de Marton Lajos a gólvonalról mentett! A 27. percben egy bal oldali beadásunk találta telibe a vendég védő kezét ami közel sem volt leszorítva. Ezt természetesen a játékvezető is észlelte, de megítélése szerint semmi szándékosság nem volt benne??? Az ellen támadásból a 29. percben aztán jött a fekete leves. 

A vendégek végezhettek el szabadrúgást jobbról olyan 40m-ről a beadás lecsúszott a játékos lábáról és a kapufa mellett fél méterrel mellé is ment volna, de fiatal kapusunk biztos ami biztos alapon utána vetődött, sajnos olyan szerencsétlenül ért a labdához hogy a kezeiből a gólvonalunk közelében ácsorgó csatár elé került a játékszer neki természetesen nem okozott nehézséget a hálóba lőni 0-1. 

A kapott potya megfogta csapatunkat,de érezhető volt hogy lesz még lehetőségünk a gólszerzésre, mert kifejezetten jól játszott a csapat! A második félidőt jól kezdtük előbb Adamecz Pisti lépett ki egy jó kényszerítő után a védők között, de a kapussal szemben ő is elhibázta a ziccert, pár perc múlva Gubucz Vikrtor lépett ki a védők között,de a kapussal szemben újra elhibázta ziccerét. 

Röviddel ezután Marton Lajos lőtt tizenhat méterről,e a léc alá tartó lövését a felső lécre tolta a vendég kapus, aki közben a mezőny legjobbja lett a bravúrjaival! A foci törvénye viszont újra beigazolódott és a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. a 67. percben egy gyors jobb oldali kontra után a szarvasi villámléptű jobbszélső hagyott faképnél mindenkit, és kapusunk mellett a hálóba bombázott. 0-2.

A 2. gól után újra „őrült rohanásba” kezdtünk és rendszeresen fellazultunk hátul, így a vendégek gyors játékosai akkor kontráztak le bennünket amikor akartak.. A 77. percben végérvényesen eldőlt a meccs egy lövés után kapusunkról a vendég szélsőhöz került a labda aki nem hibázott 0-3. 

A 81. percben egy jobbról belőtt labdát gyötörtek még be a gólvonalról a vendégek ezzel beállították a végeredményt 0-4. Összességében csapatunk jól játszott 5 db 100%-os ziccert alakított ki, de a befejezés ezen a mérkőzésen sehogy sem sikerült, így a kapu előtt sokkal határozottabb vendégek egy ragyogó kapus teljesítménnyel, megérdemelten vitték el mindhárom pontot.

01
02
03
04
05
06
1/6 
bwd fwd

Fotó: Kovács-Goda József